Strani mediji o Nedinom nastupu: Pazi se, Bijonse, bakica igra uz tvoju pesmu u halterima! (video)

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2014, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strani mediji o Nedinom nastupu: Pazi se, Bijonse, bakica igra uz tvoju pesmu u halterima! (video)

U nedelju smo gledali prvu epizodu drugog serijala popularnog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”.

Pobednica prvoe emisije bila je Neda Ukraden, a njena imitacija jedne od najpopularnijih pevačica na svetu Bijonse podigla je puno prašine. O njoj je pisao čak i “Dejli mejl” koji je u svom tekstu, između ostalog, napisao:

“Pazi se, Bijonse! Bakica, koja ima 64 godine, igra seksi uz tvoju pesmu u crvenom korsetu i halterima i dobija ovacije”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Britanski “Dejli mejl” naslovio je na ovaj način tekst o Nedi,a oni navode da je naša pevačica ovim nastupom pokazala da još poseduje “X faktor”, pojavivši se u TV šou u seksi donjem vešu, izvodeći pesmu Bijonse “Sweet Dreams”.

“Baka Neda Ukraden (64 godine), iz Beograda, Srbije, šokirala je gledaoce šoua koji se pomalo zbunjujuće zove ‘Tvoje lice zvuči poznato’. U tom šou se poznate ličnosti pojavljuju kao imitatori drugih pevača i pevačica… Nekadašnja zvezda jugoslovenske pop muzike, sada vlasnica restorana, dobila je ovacije kada je završila tačku, tokom koje je zanosno plesala poput mnogo mlađe koleginice Bijonse”, napisano je u članku “Dejli mejla”.

Originalni tekst možete pogledati OVDE. 



Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Novi Svet je u prodaji: Posvađale se Tanja i Neda! Vujadin uhvaćen u preljubi!

Izvor: Svet, 15.Okt.2014

Novi Svet je na kioscima!. U novom broju svi detalji skandala koji se desio na jednoj od proba za šou ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Zbog čega su se posvađale zvezde ovog šoua Tanja Savić i Neda Ukraden!. PAPARAZZO EXCLUSIVE! Vujadina Savića u noći između nedelje i ponedeljka ispred jedne kafane...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.