SEKSI BAKICA Neda Ukraden očarala engleske medije!

Izvor: Blic, 21.Okt.2014, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI BAKICA Neda Ukraden očarala engleske medije!

Britanski tabloid Dejli Ekspres pisao je o drugom nastupu Nede Ukraden u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" kada je glumila u popularnom mjuziklu "Čikago"

Posle prvog nastupa Nede u ovom šou programu kada je imitirala Bijonse, čuveni dnevni list Dejli Mejl pisao je o njenom seksi nastupu.

Nedelju dana kasnije, u drugoj epizodi Neda je imala zadatak da zajedno sa glumicom Jelenom Gavrilović izvede sceni uz mjuzikla "Čikago".

Nije samo nad ostavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bez teksta kada se pojavila oskudno obučena i "bacala" plesače po podu, već su to opet primetili Englezi koji su ovoga puta objavili članak o njoj u Dejli Ekspresu.

Pod naslovom "Pogdledajte: Seksi pevačica zadivila žiri u oskudnoj odeći - u 64-toj godini".

List piše u tekstu da je Neda imala provokativan nastup i da je za to dobila i ovacije:

"Izazovna bakica, obučena u crni triko njihala je kukovima pre nego što je bacila baletana na pod. Pesmu je završila tako što je podigla nogu na sto tik ispred sudija."

Ceo tekst možete pogledati OVDE
Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.