Koga će zameniti? Ana ponovo u TLZP, ali u drugoj ulozi!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga će zameniti? Ana ponovo u TLZP, ali u drugoj ulozi!

Anu Kokić gledaćemo i u drugoj sezoni emisije „Tvoje lice zvuči poznato“. Pobednica premijernog izdanja popularnog šou-programa koji se emitovao na TV Prva, kako Kurir ekskluzivno saznaje, dobila je ponudu da bude član žirija i da ocenjuje druge takmičare. Pevačica bi na mestu sudije trebalo da zameni Ivana Ivanovića, Mariju Mihajlović ili Katarinu Radivojević.

Pregovori o ovom angažmanu traju već nekoliko nedelja. Šou počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u oktobru, a Ana je prva na listi želja produkcije. Ona trenutno pokušava da uskladi svoje privatne obaveze kako bi mogla da prihvati učešće jer je planirala da se s porodicom preseli u Grčku. Njen suprug proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen tamo je potpisao ugovor i od jeseni će braniti boje Olimpijakosa“, kaže izvor Kurira blizak produkciji.

Ani su, podsetimo se, pobedu doneli glasovi gledalaca, a ona je nagradu od 25.000 evra odlučila da pokloni Srni Sedmak iz Novog Sada, kojoj je bila potrebna hitna operacija. Pevačici je trijumf donelo izvođenje numere „Try“, koju u originalu izvodi Pink.

“‘Tvoje lice zvuči poznato’ prikazuje se u više od 20 država, a u pojedinim zemljama je praksa da u žiriju sedi pobednik prethodne sezone. Ako Ana ne bude mogla da se obaveže da bude stalni član, verovatno ćemo je gledati kao specijalnog VIP gosta sudiju.

Pevačica ima vremena do početka septembra da kaže svoj konačni odgovor” – kaže izvor Kurira, koji napominje da će Kokićeva verovatno biti gošća u grčkom izdanju popularnog šou-programa jer se naša produkcija ugleda na licencu iz ove zemlje.

Da bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Anu Kokić, ali je ona do zaključenja broja ostala nedostupna.

Autor: Kurir

Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.