Izvor: Blic, 08.Mar.2024, 10:34

"Žene vode biznis drugačije"! Dragana Milanović za "Blic Biznis" objašnjava kako je biti preduzetnica u Srbiji

Dragana Milanović, "Izvanredna žena u poslovanju", kako glasi nagrada koju je dobila 2023. godine, učestvovala je na ovogodišnjem Kopaonik biznis forumu na panelu "Mladi preduzetnici: Uspešne priče". Tom prilikom je govorila o uzdizanju svog biznisa od porodičnog nasleđa do prepoznatljivog brenda sa nekoliko radnji u prestonici koji ima tendenciju da se proširi i izvan Srbije. "Blic Biznis" ju je ovog 8. Marta pitao veliko pitanje modernog doba: Kako je biti žena u biznisu?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milica je direktorka koja ne deli posao na muški i ženski! "I kao mala igrala sam se komadićima drveta: Evo kako je razvila svoj biznis

Izvor: Blic, 08.Mar.2024

Milica Marić je jedna od dve uspešne preduzetnice koje su učestvovale na panelu "Mladi preduzetnici: Uspešne priče" na 31. Kopaonik biznis forumu. Milica je sa prisutnima podelila svoja iskustva u biznis svetu, a evo kako doživljava žensko preduzetništvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.