Izvor: Blic, 07.Apr.2022, 15:32

"Zabrana raspolaganja državnom imovinom još važi": Šmit pozvao vlast u Srpskoj da poništi zakon

Zakon o nepokretnoj imovini koja se koristi za funkcionisanje javne vlasti Srpske, koji je NS RS usvojila 10. februara 2022. i koji je objavljen u „Službenom glasniku RS“ 5. aprila 2022. godine ne utiče na pravosnažnost zabrane raspolaganja državnom imovinom i samim tim ne menja postojeće zakonsko stanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Schmidt traži od vlasti RS da stave van snage entitetski zakon o nepokretnoj imovini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Apr.2022

Pozivam vlasti Republike Srpske da preduzmu sve potrebne aktivnosti kako bi se Zakon o nepokretnostima koje se koriste za funkcionisanje javne vlasti Republike Srpske odmah stavio van snage, poručio je Kristijan Šmit (Christian Schmidt), visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini. Kako se navodi u saopštenju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.