Izvor: Blic, 28.Nov.2022, 12:47

Za 25 dana počinje licitacija za splavove, još 500 BELIH će patrolirati ulicama Beograda - Šapić: "Neću odustati od svega onoga što mislim da je ispravno"

Želim da Beograd bude prestonica poput najvećih svetskih gradova i da čovek koji u njemu živi bude prioritet, da njegov svakodnevni život bude što jednostavniji, mirniji, bezbedniji, rekao je gradonačelnik Aleksandar Šapić gostujući na Tv Hepi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Licitacija pod kamerama, renta najmanje 14.000 evra, ko ne prođe sam uklanja svoj objekat: Sve o konkursu za splavove kojih će biti 30 umesto 100

Izvor: Blic, 28.Nov.2022

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podsetio je da je raspisan konkurs za spalavove na Savskom keju, te da će za 25 dana početi licitacija. Sada će umesto 100, ovde biti svega 30 splavova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.