Izvor: Blic, 31.Jan.2023, 17:53

"ZVICER JE OBEZBEDIO 5 MILIONA ZA UBISTVO VUČIĆA I REKAO DA ĆE BITI JOŠ" Lalić otkrio zastrašujuće detalje na suđenju klanu Velje Nevolje: "Veljko i Marko su rekli da će biti iskorišćene navijačke grupe"

Svedok okrivljeni protiv ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića tokom današnjeg ročišta izneo je danas zastrašujuće tvrdnje u kojima je naveo da su mu Velja Nevolja i Marko Mesar rekli da je Zvicer obezbedio 5 miliona evra i rekao da će biti još koliko god za ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naslovne strane za sredu, 1. februar 2023. godine

Izvor: Beta, 01.Feb.2023, 10:12

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 1. februar, pišu o kosovskoj krizi, formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO), svedočenju člana grupe Veljka Belivuka o planu za ubistvo srpskog predsednika Aleksandra Vučića.ALO - List o rusko-ukrajinskom sukobu piše: "Kijev će...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.