Izvor: Blic, 09.Apr.2024, 22:10

"ŽIVA ILI MRTVA, ZAUVEK ĆE BITI NA LISTI..." Bivši inspektor policije otkrio šta će se desiti ako Dankino telo ne bude NAĐENO USKORO: "Ovo pravilo više ne važi" (FOTO)

Čak i najprekaljeniji veterani iz policije, koji su prošli nebrojeno uviđaja i radili istragu najbrutalnijih zločina, nisu ostali ravnodušni nad slučajem nestanka i ubistva Danke Ilić, devojčice koja bi u maju napunila dve godine, da nije ubijena 26. marta. Takav je i Dragiša Remović, bivši inspektor Odeljenja za krvne i seksualne delikte beogradske policije koji je objasnio do kada će trajati potraga za telom male Danke (2).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.