Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2024, 09:18

Majorka policije o prekidu potrage: “Ne mogu da izgovorim to što mislim da su uradili sa telom devojčice”

Prošlo je pet teških dana otkad je Srbiju pogodila strašna vest da je malena Danka Ilić (2), za kojom se tragalo 10 dana, ubijena uBanjskom polju kod Bora.
Njeno telo, nažalost, još nije nađeno. Nemio događaj koji se desio u međuvremenu zakomplikovao je situaciju – reč je o iznenadnoj smrti brata osumnjičenog za ubistvo devojčice, koji je priznao da je pomogao bratu da se reši tela.
Ta činjenica mogla bi da utiče na istragu, pošto je bio jedna od ključnih osoba koje mogu da pomognu u potrazi za telom Danke.
“Ne mogu da izgovorim to što mislim da su uradili sa telom” Iako su osumnjičeni u potpunosti priznali zločin koji su počinili, jedno je i dalje misterija – gde i kako je skriveno telo Danke....

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROMENJEN PRAVAC POTRAGE ZA TELOM DANKE ILIĆ: Evo gde su se zaputili pripadnici policije, svuda parkirana vozila marice

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Apr.2024

Potraga za telom male Danke Ilić nastavlja se u drugom pravcu, ponovo je reč o okolini deponije, međutim sada je sav fokus na suprotnu stranu, i to preko mosta, gde su parkirana dva vozila marice. Podsećamo, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića i supruga uhapšenog pomagača Radoslava zajedno...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.