Izvor: Blic, 09.Jan.2020, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATVARA SE SAVSKI TRG Ukida se okretnica, izmene na više od 20 linija, ovo su NOVE TRASE autobusa i tramvaja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji saobraćajnice na obodu Savskog trga (Karađorđeva, na delu od Nemanjine do Mihaila Bogićevića), od 11. januara do 30. marta doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog radova na Savskom trgu izmene u saobraćaju do 30. marta

Izvor: Danas, 09.Jan.2020

Od 11. januara do 30. marta zbog radova na rekonstrukciji saobraćajnice na obodu Savskog trga - Ulica Karađorđeva, na delu od Nemanjine do Ulice Mihaila Bogićevića, biće promenjen rad linija javnog prevoza, saopštio je danas Sekretarijat za javni prevoz.

Nastavak na Danas...

ZATVARA SE SAVSKI TRG: Ovo su NOVE TRASE autobusa i tramvaja, kao i detaljan pregled SVIH IZMENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020

Izmene na velikom broju linija..Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji saobraćajnice na obodu Savskog trga (Karađorđeva, na delu od Nemanjine do Mihaila Bogićevića), od 11. januara do 30. marta doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz...Radovi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.