Izvor: Blic, 15.Avg.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPLENJENA VEĆA KOLIČINA DROGE Dvojica uhapšena nakon primopredaje 13 paketa marihuane

Policija u Kraljevu zaplenila je više od 7,7 kilograma marihuane i uhapsila S. N. (45) i V. B. (50) sa područja AP Kosovo i Metohija, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je danas MUP.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraljevo, zaplenjeno skoro osam kilograma marihuane

Izvor: RTS, 15.Avg.2019

. Dve osobe uhapšene zbog sumnje da su izvršile krivično delo, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na RTS...

DILERI U PRITVORU: Kraljevačka policija zaplenila 7,7 kilograma marihuna

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2019

Efikasnom akcijom pripadnici kraljevačke policije zaplenili su više od 7,7 kilograma marihuane i tom prilikom zbog sumnje da su (pre)prodavali drogu uhapsili S.N. (45) i V.B. (50) sa područja Kosmeta Efikasnom akcijom pripadnici kraljevačke policije zaplenili su više od 7,7...

Nastavak na Večernje novosti...

Kraljevo: Zaplenjeno 7,7 kilograma marihuane

Izvor: B92, 15.Avg.2019

Kraljevo -- Policija je u Kraljevu zaplenila više od 7,7 kilograma marihuane i uhapsila dva lica za koje se sumnja da su izvršili krivično delo...S. N. (45) i V. B. (50) sa područja AP Kosovo i Metohija uhapšeni su zbog zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.