Izvor: Blic, 02.Apr.2020, 21:59

ZANATLIJE, UGOSTITELJI, PREVOZNICI Za skoro 70.000 radnika koji ne idu na posao minimalac od 260 evra

Za skoro 70.000 radnika, koji su prestali da obavljaju delatnost, zbog mera Republičkog štaba za vanredne situacije za sprečavanje širenja korone, ići ćemo na to da im za april iz sredstava budžeta isplatimo minimalne plate od 520 KM plus poreze i doprinose – rekao je premijer Srpske Radovan Višković za RTRS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Višković: U aprilu 55 miliona KM za plate 70.000 radnika

Izvor: Capital.ba, 03.Apr.2020, 10:57

BANJALUKA – Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da će u aprilu iz republičkog budžeta biti obezbijeđeno oko 55 miliona KM za isplatu minimalnih plata i uplatu poreza i doprinosa za oko 70.000 radnika koji nisu u mogućnosti da rade zbog mjera koje su preduzete s ciljem...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.