Izvor: Blic, 20.Apr.2024, 20:59

"ZALEDIO SAM SE, CELO TELO JOJ JE BIOLO POKIDANO!" Jeziva ispovest sina Verice, koju je ubio točak autobusa: Pozvao sam taj broj, samo su mi rekli DA JE UMRLA (VIDEO)

"Ni nakon mesec dana od smrti moje majke, mi još uvek ne znamo šta se tačno dogodilo tog kobnog dana. Čekamo izveštaj obdukcije, a niko nas nije obavestio niti kontaktirao povodom nesreće", ovim rečima započinje svoju ispovest za "Blic" Miodrag J, sin Verice J. (69) iz Radinaca kod Smedereva. Njegova majka preminula je pre skoro mesec dana u Urgentnom centru nakon što je udario točak koji je otpao sa autobusa koji je saobraćao na liniji 78.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.