Izvor: Blic, 29.Jan.2020, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZA KARAĐORĐA POSTOJE DVE MOGUĆNOSTI" Mihajlović: "Još uvek se ne zna da li će celom dužinom biti auto-put"

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da još nije odlučeno da li će "Vožd Karađorđe" celom dužinom biti auto-put ili će biti kombinacija auto-puta i brze saobraćajnice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlovićeva o auto-putu Vožd Karađorđe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2020

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da još nije odlučeno da li će "Vožd Karađorđe" celom dužinom biti auto-put ili će biti kombinacija auto-puta i brze saobraćajnice...Mihajlović je u Skupštini Srbije rekla da će se ove godine raditi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NA LETO POČETAK IZGRADNJE AUTOPUTA OD NIŠA KA PRIŠTINI Za prvu deonicu 200 miliona evra

Izvor: Blic, 29.Jan.2020

Radovi na izgradnji prve deonice auto-puta Niš - Priština počeće u trećem kvartalu ove godine, najavila je u skupštini Srbije ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.