Izvor: Blic, 08.Jul.2023, 12:22

Wizz Air ukida letove iz Srbije, Crne Gore i Bosne! Ove zime neće leteti ka ovim evropskim gradovima

"Low cost" avioprevoznik WizzAir planira da ukine ili privremeno obustavi nekoliko ruta sa tri tržišta bivše Jugoslavije. Kako navode iz kompanije u Srbiji će ukinuti let od Niša do Malmoa, u BiH će ukinuti letove iz Banjaluke za Stokholm i Hamburg, dok će u Crnoj Gori ukinuti letove iz Podgorice za Rim i Beč.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Wizz Air ukida nekoliko linija iz BiH, Crne Gore i Srbije

Izvor: Capital.ba, 08.Jul.2023

SARAJEVO – Niskotarifni prevoznik Wizz Air planira ukinuti ili privremeno obustaviti nekoliko ruta s tri tržišta bivše Jugoslavije. Kada je riječ o BiH, biće ukinuti letovi iz Banje Luke za Stockholm, a posljednja linija je planirana za 28. august. Osim toga, biće ukinuti i letovi iz Banje Luke...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.