Izvor: Blic, 26.Maj.2022, 11:42

Vučić obišao radove kod Bubanj potoka: Na pitanje kada će cela obilaznica oko Beograda biti gotova, dobio je tri različita odgovora i zaključio: "Opet kasnimo?"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na obilaznici oko Beograda kod Bubanj potoka. Na pitanje kada će cela obilaznica biti gotova, dobio je tri različita odgovora i zaključio: "Opet kasnimo?", ali je na kraju obilaska izjavio da je zamolio strane partnere zadužene za ovaj projekat da se ubrzaju i rekao da će sve biti gotovo do marta sledeće godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OBILAZNICA OKO BEOGRADA JE ŽILA KUCAVICA! Vučić poslao važnu poruku: Srbija ne sme da čeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022

Predsednik je poručio da je za sve nas, u ovo teško vreme za Evropu i svet, najvažnije da nastavimo da gradimo i radimo...Obilaznika oko Beograda je saobraćajna "žila kucavica" ne samo za glavni grad, već za celu Srbiju, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić i poručio da, u ovo teško...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.