Izvor: Blic, 05.Apr.2023, 20:48

(VIDEO) "PRODAVAO JE SVE IZ KUĆE DA BI NAS PREHRANIO" Milica Dabović o očevim batinama i tome kako je bila devojčica željna svega: "Mama je imala invalidninu 20 eura, a tata 300 eura platu"

O tome da nisu imali novca da se prehrane te da su morali da prodaju stvari, o porodici, sestri koju nikada nije upoznala, podršci svojih najmilijih, ali i nasilju koje je pretrpela, zatim o ocu svog sina koji je pokrao i novoj ljubavi i spremnosti da preko mnogo toga pređe bivša košarkašica Milica Dabović otvoreno govori u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje u sredu u 22 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) "KADA JE POČEO DA ME DAVI MISLILA SAM DA UMIREM, ZABILA SAM MU KANDŽE DA OSLEPI" Milica Dabović je od dva muškarca trpela nasilje: "To je bilo tri puta gore, zlostavljanje i psihički teror"

Izvor: Blic, 05.Apr.2023

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović u emisiji Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otvoreno govori o nasilju koje je pretpela od dva emotivna partnera od kojih je jedan otac njenog deteta.

Nastavak na Blic...

(VIDEO) "BAŠ SI PRAVI PRIMER SKIDAŠ SE GOLA" Milica Dabović o fotografijama na Only fansu, komentarima i novom dečku: "Tek sada u 41. godini shvatam šta je ljubav"

Izvor: Blic, 05.Apr.2023

Bivša Košarkšica Milica Dabović šokirala je javnost kada su njene fotografije osvanule na sajtu Only fans na kom naplaćuje intiman sadržaj, u emisiji "Na etrapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom u 22 h samo na Blic televiziji otvoreno govori šta joj ljudi govore tim povodom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.