Izvor: Blic, 05.Apr.2023, 12:12

(VIDEO) DO SADA NEOBJAVLJENI SNIMCI Miloš Biković prvi put u javnosti pokazao kako je izgledao kada je imao tri godine, OVO MORATE DA VIDITE

Glumac Miloš Biković, bio je gost u emisiji "Balkanskom ulicom", koju svake nedelje možete gledati od 16.30h na Blic televiziji kanalu 115 MTS, te je tom prilikom prvi put u javnosti pokazao snimak kada je imao tri godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) "PRODAVAO JE SVE IZ KUĆE DA BI NAS PREHRANIO" Milica Dabović o očevim batinama i tome kako je bila devojčica željna svega: "Mama je imala invalidninu 20 eura, a tata 300 eura platu"

Izvor: Blic, 05.Apr.2023

O tome da nisu imali novca da se prehrane te da su morali da prodaju stvari, o porodici, sestri koju nikada nije upoznala, podršci svojih najmilijih, ali i nasilju koje je pretrpela, zatim o ocu svog sina koji je pokrao i novoj ljubavi i spremnosti da preko mnogo toga pređe bivša košarkašica Milica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.