Izvor: Blic, 24.Maj.2023, 21:56

(VIDEO) "OTAC JE BIO NA SPISKU POGINULIH" Zvezda filma "Dara iz Jasenovca" o ratu u kom je ostao bez doma, rođenju u samostanu, konobarisanju na vašarima, glumi i odlascima na psihoterapije

Regionalni glumac Zlatan Vidović koji živi u Banja Luci, a sve češće i u Beogradu gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom u 22 sata samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115, u kojoj iskreno priča o detinjstvu koje je provodio kod bake i dede, o tome da je na seoskim proslavama uživao u ulozi konobara, o srednjoj školi za mehaničara, a onda i glumi. Priča i o ćerki, ljubavi koja je trenutno u drugom planu, kao i o terapijama na koje je išao posle veoma zahtevnih uloga zbog kojih je "kopao po sebi".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "LJUBAV JE ČUDO, TO SE BAŠ IZ NEKE PRAVE LJUBAVI DESILO, TE ĐAČKE LJUBAVI..." Sugrađani otkrivaju detalje iz života Emine Jahović, emisija "Metar moga sela", subota 16 h

Izvor: Blic, 25.Maj.2023, 11:11

Emina Jahović danas ne živi u svom rodnom gradu, ali sugrađani se rado sećaju pevačice u šta je imala priliku da se uveri i ekipa emisije "Metar moga sela". Šta su sve otkrili o Emini gledajte u subotu samo na Blic televiziji u 16 sati na MTS kanalu 115.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.