Izvor: Blic, 06.Apr.2024, 17:32

(VIDEO) OSMEH KOJI IMA OVA DEVOJČICA U KOLICIMA ODUŠEVIO JE VOJAŽA Đulnaz boluje od spinalne mišićne atrofije, ali ne dozvoljava da je išta spreči u njenim snovima

Đulnaz Smakaj boluje od spinalne mišićne atrofije. Ona ima 13 godina i ide u sedmi razred i ne skida osmeh sa lica uprkos tome što joj tinejdžerske dane otežava bolest od koje je preminuo njen brat. Ekipa emisije "Srce za decu" Đulnaz je iznenadila jer se na vratima njenog stana pojavio Vojaž, a priču ove hrabre porodice i susret sa reperom koji je oduševio ovu devojčicu gledajte samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117 u subotu u 17.30 sati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.