Izvor: Blic, 18.Apr.2023, 18:14

VEO MISTERIJE NAD SLUČAJEM PREVARANTKINJE IZ CRNE GORE Ušla je dva puta u banku sa lažnom ličnom kartom, podigla tuđih 1,3 miliona evra i NESTALA, a DVE STVARI nikako nisu jasne

Crnogorska policija i dalje traga za ženom koja je 12. aprila, koristeći falsifikovana dokumenta klijentkinje Lovćen banke, sa njenog računa podigla 1,3 miliona evra. Ovaj događaj pokrenuo je niz pitanja koja su za sada bez odgovora, a prava je misterija kako je prevarantkinja uopšte znala da klijentkinja ima toliku svotu novca na računu, kao i kako je uspela da nabavi falsifikovanu ličnu kartu koju će pokazati bankarskom službeniku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.