Izvor: Blic, 08.Maj.2021, 14:07

VATROGASCI EVAKUISALI 24 OSOBE, NEKE SPSAVALI KROZ PROZORE Vatra progutala stan, ŠTETA OGROMNA, istražuje se da li je neko namerno izazvao užas (FOTO)

Brzom akcijom vatrosaci i policajci danas su iz zgrade u Ulici Stevana Hristića u Novom Sadu, u kojoj je izbio veliki požar, evakuisali 24 osobe! Dve osobe zadobile su povrede, dok je, kako je saopštio MUP, više osobe zbrinuto zbog udisanja dima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VATROGASCI EVAKUISALI 24 OSOBE, NEKE IZVLAČILI KROZ PROZORE: Istražuje se da li je neko namerno izazvao užas (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021

Požar je gasilo 16 vatrogasaca-spasilaca sa pet vatrogasnih vozila...Brzom akcijom vatrosaci i policajci danas su iz zgrade u Ulici Stevana Hristića u Novom Sadu, u kojoj je izbio veliki požar, evakuisali 24 osobe! Dve osobe zadobile su povrede, dok je, kako je saopštio MUP, više osobe zbrinuto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.