Izvor: Luftika.rs, 08.Maj.2021, 15:20

Veliki požar u Novom Sadu, evakuisane 24 osobe, od kojih šestoro dece

U Ulici Stevana Hristića na Satelitu u Novom Sadu oko 11.12 sati izbio je požar, a svi stanari su evakuisani.
Pripadnici MUP-a, Sektora za vanredne situacije, ugasili su požar i spasili 24 osobe.
Kako je saopštio MUP, u ovom požaru dve osobe su zadobile povrede, dok je zbog posledica dima zbrinuto više osoba.
Brzom akcijom spasavanja, uz pomoć automehaničkih lestava, vatrogasci-spasioci su spasili šest osoba, među kojima je troje dece, dok je kroz stepenište spaseno ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 18 osoba, među kojima je, takođe, troje dece.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Novosadaski vatrogasac Nemanja G, danas je pokazao da je dostojan svog poziva, kada je iz zgrade u plamenu spasio majku sa bebom, ali i još dva deteta, piše NS uživo a prenosi portal Direktno.
Na terenu je policija koja utvrđuje kako je došlo do požara. U intervenciji je učestvovalo 16 vatrogasaca-spasilaca sa pet vatrogasnih vozila.
Amerikanac u Novom Sadu o tome koliko je lepo živeti u Srbiji i koliko smo postali slepi

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u stanu u Novom Sadu – više povređenih, stanari zgrade evakuisani

Izvor: RTS, 08.Maj.2021

U požaru koji je danas izbio u prizemnom stanu u Ulici Stevana Hristića u Novom Sadu, povređeno je više osoba, a brzom reakcijom vatrogasaca evakuisani su svi stanari zgrade. . Iz Hitne pomoći kažu da su intervenisale tri lekarske ekipe...Pomoć je prvo ukazana sedamdesetogodišnjoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.