Izvor: Blic, 01.Avg.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANDREDNA KONTROLA KLIMA U GSP Pregledano 285 autobusa, uređaji u SVAKOM PETOM NEISPRAVNI, a u 28 ih nema

Vanrednim inspekcijskim nadzorom ispravnosti i funkcionalnosti klima uređaja u vozilima javnog prevoza utvrđeno je da je od početka leta od 285 vozila, koliko su Inspektori drumskog saobraćaja Sekretarijata za inspekcijske poslove proverili, 62 vozila poseduju neispravni rashladni uređaj, dok je kod 28 vozila ustanovljeno da ona ne postoji, saopšteno je iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vanredna provera rada klima-uređaja u vozilima GSP

Izvor: B92, 01.Avg.2019

Inspektori drumskog saobraćaja Sekretarijata za inspekcijske poslove su od početka leta izvršili 285 vanrednih kontrola klima-uređaja u GSP vozilima...Tom prilikom utvrdili su da 62 vozila poseduje neispravne klima-uređaje, a 28 vozila ne poseduje klima-uređaje, saopšteno je iz Sekretarijata za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.