Izvor: Blic, 25.Nov.2023, 09:19

"Ubica naše Nađe je dobio besplatno starački dom, a moje dete DVA METRA POD ZEMLJOM": Potresna ispovest majke devojčice koja je poginula u JEZIVOJ NESREĆI (FOTO)

"Ubica naše Nađe dobio je osam godina besplatnog staračkog doma, a moje dete je dobilo dva metra ispod zemlje", ovim rečima počinje potresnu ispovest majka nesrećno nastradale devojčice N.T. (11) koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u selu Šilovu, kod Lebana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAĐIN UBICA DOBIO BESPLATNO STARAČKI DOM, DOK JE ONA DVA METRA POD ZEMLJOM: Potresna ispovest majke devojčice koja je tragično poginula!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023

Majka nastradale devojčice smatra da je presuda Apelacionog suda u Nišu od 8 godina za okrivljenog u najmanju ruku sramna!..Do nesreće je došlo 15. marta 2022. godine, kada je stariji muškarac (75) naleteo kolima na devojčicu, koja je preminula od zadobijenih povreda 26. marta, 11 dana nakon nesreće...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.