Izvor: Blic, 02.Nov.2020, 10:14

UŽAS U ZRENJANINU Maloletnik izbo devojku (23) nasred ulice, naneo joj TEŠKE POVREDE

Policija u Zrenjaninu je nakon brzog i efekasnog operativnog rada rasvetlila pokušaj ubistva Valentine K. (23). Zbog sumnje da je opkušao da ubije Valentinu uhapšen je maloletnik S. A. (16).
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Rasvetljen pokušaj ubistva u Zrenjaninu, osumnjičen maloletnik

Izvor: B92, 02.Nov.2020

Zrenjanin -- Policija u Zrenjaninu rasvetlila slučaj pokušaja ubistva koji se juče dogodio u Ulici 9. januara i uhapsila maloletnog S. A. (16)...On se sumnjiči da je oko 14 časova nožem napao Valentinu K. (23). Zadao joj je nekoliko uboda, nanevši joj teške povrede opasne po život, pišu Novosti...Zrenjaninska...

Nastavak na B92...

UŽAS U ZRENJANINU Tinejdžer (16) izbo devojku (23) nasred ulice, naneo joj TEŠKE POVREDE

Izvor: Blic, 02.Nov.2020

Policija u Zrenjaninu je nakon brzog i efekasnog operativnog rada rasvetlila pokušaj ubistva Valentine K. (23). Zbog sumnje da je pokušao da ubije Valentinu uhapšen je maloletnik S. A. (16).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.