Izvor: Blic, 02.Sep.2021, 22:46

UŽAS! Maja Marinković PESNICOM UDARILA najbolju drugaricu iz rijalitija: “Prvo joj je lupila šamar a onda iz sve snage u glavu”

Bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car prošle nedelje napravili su haos u austrijskoj prestonici, kada su se potukli u stanu u kojem su odseli, a tokom jednog od brojnihh sukoba da ih razdvoji pokušla je i Dragana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ISKORISTIO SI ME, KAKO SAM GLUPA" Maja je Filipu uzela telefon, videla PORUKE NJENE DRUGARICE i ovo je pravi razlog tuče

Izvor: Blic, 03.Sep.2021, 08:16

Maja Marinković i Filip Car napravili su haos u austrijskoj prestonici, kada su se potukli u stanu u kojem su odseli, a ovo nije jedini žestok sukob koji se među njima desio. Kako saznajemo, do prvog okršaja između njih je došlo kada je Maja Filipu uzela telefon i pronašla poruke neprimerenog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.