Izvor: Blic, 02.Jul.2023, 21:03

"UNUK JE NAZVAN PO NJEMU" Ispovest supruge Vladimira koji je pre 7 godina ubijen u masakru u Žitištu: To veče je i ćerka navaljivala da dođe u kafić, ko zna šta bi se desilo

"Dobila sam unuka, ćerka se porodila, dobio je ime po njenom ocu", priča Dragana Mijatović, supruga Vladimira koji je ubijen u masakru 2016. godine. Pre tačno sedam godina Siniša Zlatić je ušao sa kalašnjikovom u kafić "Makijato" u Žitištu, kada je ubio petoro ljudi, među kojima i Vladimira Mijatovića. "Blic" je razgovarao sa njegovom suprugom Draganom, koja ne voli da priča o ovoj tragediji, ali se svog supruga seća sa osmehom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.