Izvor: 24sedam.rs, 02.Jul.2023, 08:00

Petoro ubio, a 22 ranio! Masakr u Žitištu počinjen iz ljubomore, kad je Siniša uočio bivšu ženu sa dečkom i osuo paljbu iz "kalašnjikova"

Siniša Zlatić osuđen na 40 godina zatvora i na izdržavanju kazne je u "Novoj Skeli"

Nastavak na 24sedam.rs...






Povezane vesti

"HTEO JE SAMO KAKO ON ŽELI, MAKAR I NA SILU" Siniša je uleteo u kafić u Žitištu i ubio 5, a ranio 22 osobe, otac prve žrtve nakon 7 godina otvorio dušu: "Iza naše Dijane ostao nam je Nemanja, živimo za njega!"

Izvor: Blic, 02.Jul.2023

"Živim kako moram, bez deteta.. Šta da vam kažem, teško je, teško se nosiš sa tim. Ali moramo da živimo dalje, imamo unuka, moramo da živimo za njega", ovako za "Blic" priča Sveto Savanović, otac Dijane (30) koja je ubijena u masakru u Žitištu pre sedam godina, kada je njen bivši suprug...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sedam.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sedam.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.