Izvor: Blic, 12.Avg.2022, 15:51

UKINUTA PRESUDA ŠARIĆEVOM ADVOKATU Novo suđenje za pranje novca

Apelacioni sud ukinuo je presudu Višeg suda u Beogradu kojom je Andrija Krlović, nekadašnji advokat Darka Šarića bio osuđen na četiri i po godine zatvora zbog pranja para. Ukinutom presudom, podsetimo, bio mu je oduzet i stan u Beogradu. Protiv Andrije Krlovića, podsetimo, pred sam kraj suđenja postupak je zbog zdravstvenih problema bio razdvojena. Za isto krivično delo bio je osuđen i Darko Šarić, ali je nedavno i njegovu presudu Apelacioni sud ukinuo i vratio predmet na novo suđenje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UKINUTA PRESUDA ŠARIĆEVOM ADVOKATU! Nejasan deo oko pranja para - predmet ide na novo suđenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022

Apelacioni sud ukinuo je presudu Višeg suda u Beogradu kojom je Andrija Krlović, nekadašnji advokat Darka Šarića bio osuđen na četiri i po godine zatvora zbog pranja para...Ukinutom presudom, podsetimo, bio mu je oduzet i stan u Beogradu. Protiv Andrije Krlovića, podsetimo, pred sam kraj suđenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.