Izvor: Blic, 18.Maj.2021, 16:31

UBIO SE NA 300 METARA OD ZGRADE U KOJOJ JE ANA ŽIVELA Telo policajca koji je nakon godina UHOĐENJA ubio bivšu partnerku pronađeno u žbunju u blizini mesta zločina

Policajac Marko M, koji je osumnjičen da je juče ubio svoju bivšu partnerku Anu Ilić (34), izvršio je samoubistvo na nešto više od 300 metara od zgrade u kojoj je ona živela.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"KAD JE RASKINULA S NJIM ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U PAKAO" Jezive reči prijatelja Valjevke koju je ubio policajac: "Samo bi se pojavio iza nekog drveta i stao pred nju"

Izvor: Blic, 18.Maj.2021

Od raskida sa njim život joj se, takoreći, pretvorio u pakao. On kao pravi psihopata nije hteo da prihvati da ona više ne želi da bude sa njim. Pretio joj je da će je ubiti ako mu se ne vrati, a svakog dana je pratio gde god da se kretala - pričaju za "Blic" prijatelji i poznanici Ane Ilić (34),...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.