Izvor: Blic, 11.Avg.2023, 12:14

Ispalio metak u čelo ženi, sve prenosio uživo na Instagramu: Velika potera za osumnjičenim za ubistvo supruge u Gradačcu, i specijalci na nogama

Korisnik društvene mreže Instagram jutros je objavio uznemirujući video, u kojem, kako tvrdi, ubija svoju suprugu. Iz policije navode da se u tom gradu dogodila pucnjava te da su dve osobe ranjene, a da se za napadačem traga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bodibilder iz BiH ubio četvoro ljudi; Zločin prenosio uživo; Proglašena trodnevna žalost FOTO

Izvor: B92, 11.Avg.2023

Nermin Sulejmanović, bodibilder iz BiH, ubio je danas u krvavom piru tri osobe, a tri ranio, od kojih je jedna kasnije podlegla povredama...Sulejmanović se, kako su preneli mediji, posle krvavog pira ubio...Bodibilder je, inače jutros objavio uznemirujući video-snimak, u kojem, kako je tvrdio, ubija...

Nastavak na B92...

Stravično ubistvo u Gradačcu: Pucao supruzi u glavu i sve prenosio uživo na Instagramu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2023

GRADAČAC - Korisnik društvene mreže Instagram iz Gradačca jutros je objavio uznemirujući video, u kojem, kako tvrdi, ubija svoju suprugu, javljaju federalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.