Izvor: Blic, 21.Nov.2023, 06:08

U Urgentnom centru spasava živote, a na bini je ZVER! Dejan, lekar i roker: "Ne znam da li sam uspešan, ali ja sam SREĆAN ČOVEK" (FOTO, VIDEO)

Spojio je dve ljubavi, ljubav prema muzici i medicini. I jedno i drugo je za sreću nekog trećeg. I muzikom se obraća ljudima i čini ih srećnim, a u Urgentnom centru spašava živote. Dr Dejan Perašević tekstopisac, pevač grupe "Dr Pera & tehničari", lekar, kaže za da je teško da uklopi te dve stvari, jer u Urgentnom centru gde radi, dežurstva traju i po 24 sata. Malo je prostora između za vežbu i nastupe. Ali ipak ne odustaje, jer kada se nešto voli uvek se nađe i vremena i volje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lekar urgentnog centra koji svojom muzikom leči i dušu: "Ne znam da li sam uspešan, ali ja sam srećan čovek"

Izvor: 24sedam.rs, 21.Nov.2023

Dr Dejan Perašević kaže da u oba zanimanja istu misiju - da usreći ljude

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.