Izvor: Blic, 25.Avg.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U UTORAK OTVARANJE PONUDA ZA MORAVSKI KORIDOR Mihajlović: "Početak radova možda već u septembru"

Ponude na tenderu za izbor strateškog partnera za gradnju Moravskog koridora, autoputa od Preljine do Pojata, biće otvorene 27. avgusta, a radovi bi mogli da počnu u septembru, izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvaranje ponuda za Moravski koridor u utorak, radovi počinju u septembru

Izvor: B92, 25.Avg.2019

Beograd -- Ponude na tenderu za izbor strateškog partnera za gradnju Moravskog koridora, auto-puta od Preljine do Pojata, biće otvorene 27. avgusta...Radovi bi mogli da počnu u septembru, izjavila je potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović...Budući auto-put, čija je...

Nastavak na B92...

SUTRA OTVARANJE PONUDA ZA MORAVSKI KORIDOR Radovi u septembru?

Izvor: Blic, 26.Avg.2019, 09:45

Ponude na tenderu za izbor strateškog partnera za gradnju Moravskog koridora, auto-puta od Preljine do Pojata, biće otvorene u utorak (27. avgusta), a radovi bi mogli da počnu u septembru, izjavila je u nedelju (25. avgusta) potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.