Izvor: Blic, 28.Jun.2020, 15:05

U OVOM SEKTORU UGROŽENO JE 20.000 RADNIH MESTA "Moglo bi biti još i gore"

U ovom trenutku ugroženo je 20 hiljada radnih mesta u sektoru koji se u Hrvatskoj bavi prodajom i servisiranjem automobila. Toliko radnika, naime, okvirno broji sistem ovlašćenih prodajnih salona i servisa, pokazala je studija konsultantske kompanije Dilojt, koju je preneo hrvatski Novi list.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Osim pada turizma, Hrvatska ima još jedan veliki problem: Ugroženo 20.000 radnih mesta

Izvor: B92, 29.Jun.2020, 08:50

Zagreb -- U ovom trenutku ugroženo je 20 hiljada radnih mesta u sektoru koji se u Hrvatskoj bavi prodajom i servisiranjem automobila...Toliko radnika, naime, okvirno broji sistem ovlašćenih prodajnih salona i servisa, pokazala je studija konsultantske kompanije Dilojt...U studiji koju je preneo hrvatski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.