Izvor: Blic, 19.Jan.2021, 16:34

U Americi se problemi ne guraju pod tepih da bi se tamo USMRDELI, već se izvlače na sunce da bi onda počela SUROVA BORBA INTERESA

Živimo u retkom trenutku istorije kada ona dobija neobičnu akceleraciju i kada se događa ono što se nije događalo stotinama godina unazad, poput upada demonstranata u američki Kongres. No, ovome se čude samo oni neobavešteni i nepotkovani u poznavanju istorije i njenih ritmova, budući da ovo nije ni prvi ni najnasilniji upad u američki Kongres, koji je svoje „vatreno krštenje“ doživeo 1814. godine kada su ga, još dok je bio u izgradnji i samo delimično useljen, zapalili Britanci u okviru „rata iz 1812. godine“ (1812-1815).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.