Izvor: Blic, 19.Jan.2021, 14:14

"Tvrdim da žena Mike Aleksića NIŠTA NIJE ZNALA" Đorđe David se nakon privođenja učitelja glume čuo sa njegovom suprugom

Nakon što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić u javnost iznele bolne detalje o silovanju i zlostavljanju koje su doživele od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, ovim povodom oglasio se i muzičar Đorđe David, koji je po profesiji glumac i bio je jedan od prvih polaznika Aleksićeve škole glume. Uz to, Đorđe je sa Aleksićevom suprugom Biljanom Mašić kolega sa klase na Akademiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đorđe David "odgovorno tvrdi" da supruga Aleksića nije znala šta se dešava

Izvor: B92, 19.Jan.2021

Nakon što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić u javnost iznele bolne detalje o silovanju i zlostavljanju koje su doživele od učitelja glume Miroslava Aleksića, ovim povodom oglasio se i muzičar Đorđe David, koji je po profesiji glumac i bio je jedan od prvih polaznika Aleksićeve škole...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.