Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 14:17

"TUŽNIM SRCEM JAVLJAMO DA JE PREMINUO NAŠ SAVO" Porodica i prijatelji opraštaju se od mladića koji je skočio kroz prozor osnovne škole, umrlica u centru Kačareva SLAMA SRCA

- Tužnim srcem javljamo svim rođacima, prijateljima i poznanicima da je 29. marta u 14. godini preminuo naš vođeni Sava Filijović - piše na umrlici mladića koji je juče skočio sa trećeg sprata kroz prozor osnovne škole u Kačarevu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POZNATO KADA JE SAHRANA DEČAKA KOJI JE SKOČIO KROZ PROZOR ŠKOLE Od njega su se oprostili roditelji, porodica, rodbina i drugari!

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Mar.2023

– Tužnim srcem javljamo svim rođacima, prijateljima i poznanicima da je 29. marta u 14. godini preminuo naš vođeni S. F. – piše na umrlici mladića koji je juče skočio sa drugog sprata kroz prozor osnovne škole u Kačarevu. Od njega su se oprostili otac, majka, brat, babe, tetke, ujak, braća...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.