Izvor: Blic, 03.Maj.2023, 12:47

TROJE ĐAKA UBIJENO U HOLU, PETORO U UČIONICI Najnovije informacije o nastradaloj deci i stanju ranjenih u pucnjavi u školi na Vračaru

U nezapamćenoj tragediji koja se jutros dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" u beogradskoj opštini Vračar, ubijeno je osmoro učenika i jedan radnik obezbeđenja. Šestoro dece i nastavnica istorije te škole su ranjeni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Momirović: Moje dete je bilo u školi gde se desio masakr

Izvor: B92, 03.Maj.2023

Dete ministra trgovine Tomislava Momirovića bilo je u školi u kojoj se desio nezapamćeni masakr, kada je učenik 7. razreda ubio osmoro đaka i čuvara..."Moje starije dete ide u OŠ Vladimir Ribnikar i svi smo potreseni. Poznavao sam čuvara i užasnut sam ovim informacijama. Bio je izuzetno pažljiv...

Nastavak na B92...

Devojčica povređena u pucnjavi i dalje vitalno ugrožena, dvojica dečaka stabilno

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Maj.2023

U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubijeno je osmoro učenika i jedan radnik obezbeđenja. Povređeno je ukupno sedmoro ljudi, među kojima je šestoro đaka i jedna nastavnica, a oni su prebačeni u Urgentni centar i Tiršovu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Hronologija tragedije u beogradskoj školi

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2023

BEOGRAD - Osmoro poginule djece i jedan radnik obezbjeđenja - to je, uz još šest povrijeđenih učenika i nastavnicu bilans tragedije koja se jutros dogodila u OŠ Vladislav Ribnikar.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.