Izvor: Blic, 07.Nov.2023, 21:31

TREPNI DVAPUT AKO SI OTETA Ana na bizaran način rešila da iskaže ljubav prema dečku: "Ako vaša devojka ne želi da uradi isto ovo nađite drugu"

Zaljubljenost i ljubav nas teraju da činimo razne ludosti, ipak, izgleda da je jedna devojka želela da odnese ovogodišnju pobedu u najluđoj ideji nastaloj iz opčinjenosti prema nekome te je tako ponosno istetovirala ime svog dečka nasred čela.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Influenserka istetovirala ime dečka preko čela, pa poručila hejterima: „Ovako ja dokazujem ljubav“

Izvor: Luftika.rs, 08.Nov.2023, 12:11

Influenserka Ana Stanskovski iznenadila je veći deo svojih pratilaca jer ih je obavestila da je istetovirala ime svog dečka posred čela.. Da je zaista to učinila, potvrdili su i snimci koje je objavila u ponedjeljak na Instagramu gde je prati 108.000 ljudi.. „Zaljubila sam se u svoju novu tetovažu...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.