Izvor: Blic, 29.Jun.2022, 12:29

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM Na sahrani Biljane koja je zabetonirala muža preminuo njen rođak: "Sve vreme je plakao i onda je samo pao, nije mu bilo pomoći"

Meštani sela Veliko Trnjane kod Leskovca kažu da je juče na sahrani Biljane S, koja je pre tri godine, kako se sumnja, ubila pa zabetonirala supruga Ivana S. i izvršila samoubistvo, preminuo njen rođak.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija na sahrani Biljane koja je zabetonirala supruga, rođak preminuo na ispraćaju

Izvor: Luftika.rs, 29.Jun.2022

Meštani sela Veliko Trnjane kod Leskovca kažu da je juče na sahrani Biljane S, koja je pre tri godine, kako se sumnja, ubila pa zabetonirala supruga Ivana S. i izvršila samoubistvo, preminuo njen rođak.. – Celo selo došlo je juče na sahranu i svi su bili vidno tužni i potrešeni, pa je tako...

Nastavak na Luftika.rs...

ŠTA SVE ZNAMO O NEVEROVATNOM ZLOČINU U LESKOVCU Ivan je pronađen zabetoniran pored mrtve supruge za koju se sumnja da ga je ubila još pre tri godine

Izvor: Blic, 30.Jun.2022, 07:56

Niko nije ni slutio da će u nedelju pronalaskom tela Biljane Stojanović (38), iz sela Veliko Trnjane kod Leskovca, biti otkrivena velika misterija i otvorena brojna pitanja, koja su, za sada, bez odgovara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.