Izvor: Blic, 24.Jun.2021, 22:25

TORNADO U ČEŠKOJ Iza sebe ostavio putoš, automobili PADALI NA KUĆE, crkva ostala bez krova (VIDEO, FOTO)

Tornado, jako nevreme praćeno grmljavinom pogodilo je u četvrtak uveče Južnu Moravsku u Češkoj, a na udaru su se našli regioni Hodonin i Breclav koji su posle prolaska nevremena izašli kao da su to provincije u Sriji kroz koje je protutnjao ratni vihor, a ne da su u srcu Evrope.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TORNADO OPUSTOŠIO SELA PO ČEŠKOJ! Leteli automobili i krovovi, padali po kućama, strahuje se da ima MNOGO MRTVIH! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021

Južna Moravska na udaru snažnog nevremena..Tornado, jako nevreme praćeno grmljavinom pogodilo je u četvrtak uveče Južnu Moravsku u Češkoj, a na udaru su se našli regioni Hodonin i Breclav koji su posle prolaska nevremena izašli kao da su to provincije u Siriji kroz koje je protutnjao ratni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.