POLICIJA JE TOKOM OPERACIJE POKUŠALA DA JE POTOPI: U podmornici zaplenjeno 3 tone kokaina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA JE TOKOM OPERACIJE POKUŠALA DA JE POTOPI: U podmornici zaplenjeno 3 tone kokaina!

Španska policija zaplenila je podmornicu sa tri tone kokaina nedaleko od obala Galicije.

Televizijska stanica "Laseksta" navodi da je podmornica duga 20 metara, koja je stigla iz Južnoafričke Republike, primećena nedaleko od obala provincije Pontevedra.

Tokom policijske operacije, posada je pokušala da potopi podmornicu. Policija je privela dva člana posade.

Jedan osumnjičeni je na slobodi, a policija veruje da je posada uspela da se otarasi jednog dela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tereta. Privedeni su državljani Ekvadora.

Vlasti pokušavaju da je podignu na površinu, rekao je za Radio Galiciju predstavnik španske Vlade Havijer Losada. Situacija je složena zbog loših vremenskih uslova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE PODMORNICA PUNA KOKAINA: Izvučeno plovilo koje su dileri iz Ekvadora potopili sa TONAMA droge! (FOTO)

Izvor: Kurir, 26.Nov.2019

Španska policija danas je uspela da izvuče potopljenu podmornicu, na kojoj se, kako veruju, nalaze tone kokaina u luci Aldan na severozapadu zemlje, i započela je pripreme za vadenje tereta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.