Izvor: Blic, 03.Apr.2022, 11:05

"TEK ĆE NEKE STVARI IZAĆI NA VIDELO" Kajin bivši muž ogorčen, tvrdi da je pevačica sa uhapšenim makroom njemu radila iza leđa

Bivši muž Katarine Ostojić, Nikola Dragojlović, tvrdi da je pevačica sa uhapšenim makroom Duškom Banjcem njemu iza leđa krstila dete i da im to nikad neće oprostiti. On nije iznenađen što je kum njegove supruge uhapšen i smatra da će klupko tek da se odmota.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DETE TE SE STIDI, NANEO SI NAM ZLO" Bivši muž je optužio da mu je radila iza leđa sa MAKROOM, Kaja nije štedela reči: "Čovek je fizički nasilnik"

Izvor: Blic, 03.Apr.2022

Nakon što je u medijima objavljena informacija da je uhapšen menadžer pevačice Kaje Ostojić, Dušan Banjac, koji je navodno osumnjičen za posredovanje u elitnoj prostituciji, za domaće medije oglasio se i bivši muž pomenute pevačice, Nikola Dragojlović, koji je rekao kako su Kaja i Banjac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.