Izvor: Blic, 29.Nov.2023, 10:09

Sve o VAUČERIMA OD 6.000 DINARA za decu iz Beograda: U kojim radnjama važe, do kada možete da ih iskoristite i kako do njih ako vam dete ne ide u vrtić

Podela novogodišnjih vaučera u iznosu od 6.000 dinara počinje danas, odnosno od danas će predstavnici škola i vrtića moći da dođu u Halu sportova „Ranko Žeravica" i preuzmu ih, a potom ih podele roditeljima ili deci. Škole i vrtići naknadno će utvrditi dinamiku podele, ali ono što je sigurno, to je da će oni biti u rukama dece mnogo pre novogodišnjih praznika. Ko sve ima pravo na vaučere, kome sledi i više od jednog i sve ostalo što treba da znate.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Podela novogodišnih vaučera od 6.000 dinara za decu počinje danas: Ovo su svi detalji - evo gde možete da ih iskoristite!

Izvor: 24sedam.rs, 29.Nov.2023

Vaučere dobijaju sva deca u Beogradu do 19 godina, dakle i tek rođene bebe i srednjoškolci

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.