Izvor: Blic, 16.Maj.2023, 20:23

Strah od vode i noći: Reke, kanali i potoci u Kozarskoj Dubici i Gradiški dostigli kritičnu tačku,Vrbas se izlio iz korita u Banjaluci (FOTO, VIDEO)

Saobraćaj na putu Kozarska Dubica – Kostajnica odvija se otežano, jednom kolovoznom trakom. Voda se izlila na ovu cestu u mestu Špilja, nekoliko kilometara od Kozarske Dubice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Spasavamo šta se spasiti može, KOKOŠI SMO DIGLI NA SPRAT KUĆE" Plutaju frižideri i nameštaj, meštani poplavljenih područja u Srpskoj u strahu da se PONOVI CRNI SCENARIO iz maja 2014 (VIDEO, FOTO)

Izvor: Blic, 17.Maj.2023, 14:13

Situacija u Kozarskoj Dubici, gde je Una dostigla kritičnu tačku, veoma je dramatična. To tvrde mnogi meštani, koji na obali ove reke sa zebnjom prate vodostaj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.