Izvor: Blic, 13.Apr.2024, 20:04

Stefan Kostić za "Blic Biznis": "Uživam da kuvam, volim dobar video, tako da sam spojio lepo i korisno", evo kako je "zakuvao" svoj kulinarski biznis

Nedavno smo pisali da su kuvari traženi od Beograda do Jadrana i da mogu da biraju radno mesto za vrhunsku platu. Može se reći da imaju čak i Evropu na dlanu. Ipak, ima nešto vrednije od pukih cifara u banci, a to je istinsko uživanje u onome čemu posvećujete radni vek. Stefan Kostić je mladi kuvar koji je našao magični sastojak za uspeh u svetu kulinarstva jer njegove profile na društvenim mrežama prate desetine hiljada ljudi, a pojedini snimci imaju milionske preglede.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.