Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 15:05

Šta pokrivaju subvencije za energetsku obnovu stambenih zgrada? Evo ko može da konkuriše za ovu pomoć države

Prošle godine u Srbiji je broj građana koji sami proizvode struju povećan sedam puta. Mnogi su za solarne panele iskoristili državne subvencije, a novi krug podrške domaćinstvima i za to i druge mere energetske efikasnosti gradovi će pokrenuti do proleća. U toku je i realizacija prvog projekata energetske sanacije čitavih stambenih zgrada, piše RTS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šta pokrivaju subvencije za energetsku obnovu stambenih zgrada? Evo ko može da konkuriše za novu pomoć države

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Feb.2024

Prošle godine u Srbiji je broj građana koji sami proizvode struju povećan sedam puta. Mnogi su za solarne panele iskoristili državne subvencije, a novi krug podrške domaćinstvima i za to i druge mere energetske efikasnosti gradovi će pokrenuti do proleća. U toku je i realizacija prvog projekata...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.