Izvor: Blic, 18.Apr.2023, 13:40

"Šta je sa Srbima, kao da su druga rasa" Amerikanka upoznala naše momke i poručila samo jedno: "Nemojte da me pogrešno shvatite..."

Svako malo se na mrežama pojavi snimak nekog iz inostranstva ko deli svoje utiske o boravku u Srbiji, o našoj hrani, ljudima, gostoprimstvu... Međutim, jedan video sa TikToka je brzo postao viralan jer je Amerikanka otkrila šta misli o muškarcima iz Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Amerikanka na TikToku podelila utiske o Srbima: „Zašto su oni potpuno druga rasa?“ (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 19.Apr.2023, 09:18

Poznato je da žene iz Srbije važe za jedne od najlepših. Međutim, i muškarci iz naše zemlje, izgleda, privlače pažnju lepšeg pola.. Krisi iz Amerike je postala popularna među Srbima na društvenoj mreži TikTok kada je objavila snimak ispod kog je napisala „Jasno vam je da sam upoznala Srbe“.. Prema...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.