Izvor: Blic, 27.Apr.2023, 08:47

Srbija dobila osam stručnjaka za suzbijanje ZLOČINA NAD ŽIVOTINJAMA! Evo kako je izgledala obuka i finalni ispit: Učesnici morali da rade jednu NIMALO PRIJATNU STVAR

Akademija za suzbijanje zločina nad divljim životinjama (Wildlife Crime Academy), održana u Malagi polovinom aprila, iznedrila je 44 sertifikovanih eksperata za istragu zločina nad divljim životinjama, a među njima je i osmoro predstavnika Srbije koji dolaze iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode Srbije, Naučnog instituta za veterinarstvo "Novi Sad", Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i sa Katedre za patologiju Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.